Ohita navigaatio

Creality Race 2019

Mitä:

Creality Race 2019 – business case-kilpailu

Ensimmäinen korkeakoulun järjestämä valtakunnallinen business case- kilpailu Suomessa. Creality Race 2019 on kaksipäiväinen intensiivinen kilpailu, jossa yhdeksän 4 hengen tiimiä eri business-alan koulutusohjelmista kilpailee voitosta ratkoen oikeiden yritysten ajankohtaisia ongelmia. Tiimit kilpailevat 1000 € palkinnosta ja upeasta lisästä omaan ansioluetteloon.

 Missä?

TAMKin pääkampus, Kuntokatu 3, Tampere

Milloin?

25.-26.4.2019

Miksi?

Business case -kilpailut ovat suosittuja ja yritysmaailman arvostamia tapahtumia ympäri maailman. Pitkät perinteet tällä konseptilla on mm. USA:ssa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Nyt tuomme tämän innovatiivisen konseptin myös suomalaiselle korkeakoulukentälle. Tavoitteenamme on kehittää suomalaista liiketalouden koulutusta tulevaisuuden haasteita vastaaviksi ja vakiinnuttaa kilpailut pysyväksi osaksi koulutusta. Tämä tavoite on tuonut mukanaan myös valmennusmallin, jossa opiskelijat treenaavat teoriatiedon soveltamista käytännön ongelmien ratkomisessa, sekä ratkaisuvaihtoehtojen analysoimista, argumentoimista ja esittämistä ammattimaisella tavalla. Tavoitteemme on järjestää säännöllisesti myös Suomen ensimmäinen, korkeakoulun koordinoima kansainvälinen kilpailu alkaen alkuvuodesta 2021. Haluamme tuoda tämän kilpailun ihmisten tietoisuuteen ja kertoa sen hyödyistä ja mahdollisuuksista niin yrityksille, korkeakouluille kuin yksittäisille nykyisille ja tuleville opiskelijoille.

Kuka?

Järjestävä taho on Tampereen ammattikorkeakoulun Liiketoiminta ja palvelut-yksikkö.

Kilpailun järjestää Tampere Business Case Clubin organisaattorijäsenet eli liiketalouden opiskelijoiden muodostama tiimi.

Miten edetä?

Kerromme mielellämme lisää kilpailusta ja siihen liittyvistä suomalaisen liiketalouden koulutuksen uudistuksista.

Lisätietoa tapahtumasta ja toiminnastamme:

https://sites.tuni.fi/tamperebcc/

Tapahtumat

Tapahtuma | 17.4.2023

Sopimusedunvalvontawebinaari

Tapahtuma | 6.5.2023

Liikuntapäivät

Tapahtuma | 27.5.2023

VKY-laivaseminaari

Yhdistyksemme

SKOn tarkoituksena on valvoa jäsenistön ammatillisia etuja ja tukea jäsenten yleistä hyvinvointia.