Ohita navigaatio

Lomakohteet

LOMAKOHTEIDEN VARAUS- JA MAKSUKÄYTÄNTÖ

Varaaminen ja maksaminen tapahtuu Mercantus TimeWorks® -järjestelmässä. Vuosi on jaettu kesäkauteen (1.5.-31.10.) ja talvikauteen (1.11.-30.4.).

Lomakohdevarauksia voivat tehdä SKOn varsinaiset jäsenet ja vuosimaksun suorittaneet SKOn jäsenyydestä eläkkeelle jääneet henkilöt. Varaukset tulee tehdä viimeistään kaksi vuorokautta ennen toivottua aikaa. Samanaikaisesti varauksia voi olla voimassa kaksi. Varauksen vähimmäispituus on kaksi vuorokautta ja maksimipituus on viikko.

Huom! Varaus tulee maksaa heti. Alustava varaus ei ole vahvistettu varaus.

Mökkien kohdetiedot, kuvat, kartat ja ohjeet ovat TimeWorks-ohjelmassa. Tiedot saa esiin klikkaamalla resurssisarakkeessa mökin nimeä. Linkit ohjeisiin ovat kunkin esittelytekstin yläpuolella.

Laskettelukohteiden vuokra sisältää kaksi ilmaista rinnekausikorttia. Kortit ovat käytössä vain lomakohteen varauksen ajan.

Yhdistysten varaukset: elisa.ruponen@outlook.com

Jos varaamisessa TimeWorks-ohjelman kautta ilmenee ongelmia, ota yhteyttä toimistoon (elisa.ruponen@outlook.com).

> sko.timeworks.fi

LOMAKOHTEIDEN KÄYTTÖ

Lomakohteiden huollon sujumiseksi toivomme, että mökkeihin ei mennä ennen vuoron alkua klo 16. Kohteet ovat allergiaystävällisiä ja lemmikkejä saa tuoda vain Messilän mökkiin.

Korvausvastuu: Jäsen on korvausvastuussa lomakohteen omaisuuden hukkaamisesta, aiheuttamastaan vahingosta ja ylimääräisestä siivouksesta. Uuden avaimen/hissilipun hankkimisesta aiheutuvat kulut laskutetaan kohteen varaajalta.
Varausmaksu palautetaan lääkärintodistuksella. Peruutuskulut 10 €. Ota yhteyttä toimistoon.

KOHTEIDEN HINNAT JA KOOT

Iso-Syöte 65 €/vrk 65 m2 2 mh, vuodepaikat 4 + vuodesohva
Messilä 65 €/vrk 62 m2 2 mh, vuodepaikat 5 + parvi 5 vuodepaikkaa
Himos 95 €/vrk 73 m2 3 mh, vuodepaikat 6 + 2 varavuoteissa
Havukka 85 €/vrk 95 m2 4 mh, vuodepaikat 8 + 2 varavuoteissa
Kianta 125 €/vrk 146 m2 5 mh, vuodepaikat 10 + 2 varavuoteissa

LOMAKOHTEET

Iso-Syötteen tunturimaja

Maja sijaitsee Iso-Syötteen tunturin huipulla lähellä Hotelli Isosyötettä.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, neljä vuodepaikkaa ja vuodesohva, olohuone, keittiö ja sauna. Mökissä on sähköliesi, mikro, jääkaappi, astiasto, takka, TV ja vuodevaatteet, liinavaatteet eivät sisälly vuokraan. Majan pinta-ala on 65,5 m².

Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Lähin kauppa ja huoltoasema sijaitsevat n. 6 km:n päässä Syötekylässä. Pudasjärvelle on matkaa n. 50 km ja Taivalkoskelle n. 40 km.

Tutustu aktiviteetteihin: Iso-SyötePudasjärviLuontoon.fi

Vuokatinrinteen loma-asunnot Havukka ja Kianta

Talossa on kaksi huoneistoa, vihreä Havukka ja sininen Kianta. Talon edessä on kahdeksan autopaikkaa, joissa on lämmityspistokkeet.

Havukassa on neljä makuuhuonetta, joissa 8 vuodepaikkaa ja lisäksi sohvan kaksi varavuodetta.Kiannassa on viisi makuuhuonetta, joissa 10 vuodepaikkaa. Lisäksi sohvaan saa kaksi varavuodetta.

Molemmissa huoneistoissa on sauna, olohuoneessa takka, TV, DVD ja videot. Keittiöissä on astiasto, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi sekä astianpesukone.

Molemmissa huoneistoissa on keskuspölynimuri, pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä lasitettu kuisti. Asunnoissa on vuodevaatteet, mutta ei liinavaatteita. Takkapuut, wc- ja keittiöpaperit sisältyvät hintaan.

Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

 

Tutustu aktiviteetteihin:  Vuokatti

Messilän hirsimökki

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, takka, TV, keittonurkkaus, parvi, sauna ja kuisti. Mökin pinta-ala on 62 m².Keittiössä on sähköliesi, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, astianpesukone ja 12 hengen astiasto, ulkoiluvaatteille on kuivauskaappi. Makuuhuoneissa on kummassakin kaksi vuodetta ja lisäksi parvella on viisi vuodepaikkaa. Mökissä on vuodevaatteet, mutta ei liinavaatteita.

Mökki on hotelliin verrattuna yksityinen loma-asunto, joten lomailijoiden on hyvä muistaa ottaa mukaansa pesuaineet, paperit, laudeliinat yms.

Kohteeseen saa tuoda lemmikkieläimiä.

Messilä Golfin pelilippuja on saatavilla rajoitetusti.

Tutustu palveluihin: Messilä

Himoksen lomamökki Skoija

Mökissä on neljä huonetta, keittiö, sauna ja parvi, vuodepaikkoja on 6-8. Normaalin keittiövarustuksen lisäksi kohteessa on astian- ja pyykinpesukone sekä kuivauskaappi ulkoiluvaatteille. Mökissä on 12 hengen astiasto. Asunnossa on vuodevaatteet, liinavaatteita voi tarvittaessa vuokrata Himos-Centeristä.

Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Tutustu aktiviteetteihin: HimosResort/Golf, HimosLomat, matkailu.jamsek.fi

LOMAKOHTEET OVAT ALLERGIAYSTÄVÄLLISIÄ:
LEMMIKKIELÄIMIÄ SAA TUODA VAIN MESSILÄÄN
TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY KAIKISSA LOMAKOHTEISSA