Ohita navigaatio

Mitäs, jos tulisitkin mukaan ensi kerralla?

Vietimme loppukesän lämmössä viime viikonvaiheessa mukavia SKO-koulutuspäiviä Oulussa. Puitteet olivat erinomaiset ja ohjelmaakin oli suunniteltu teemaan Tervasta teknologiaan sopivaksi. Oulun kaupunki järjesti meille myös vieraanvaraisena oman vastaanottonsa. Kutsu oli lähetetty yhteysopettajille ja yhdistysten puheenjohtajille ja tarkoitus oli, että he kutsuisivat mukaan muitakin jäseniä omista yhdistyksistään. Silti paikkoja jäi harmittavasti vielä täyttämättä. Liekö korona-aika ja etäily saaneet aikaan sen, että kotisohvalta onkin turhan vaikeaa irtaantua? Kuitenkin eräs osallistujamme sanoi päiviltä lähtiessään: ”Olipa mukavaa, onneksi lähdin mukaan”.

Yhteysopettajat ja yhdistysten puheenjohtajat ovat tärkeässä roolissa mm. viestinviejinä SKOn järjestämistä tapahtumista ja tilaisuuksista. Jokaisen jäsenen kannattaa myös tarkistaa, että saa noin kerran kuukaudessa ilmestyvän SKOn uutiskirjeen sähköpostiinsa. Siellä on aina kerrottu ajankohtaisista asioista ja jos tulossa on SKOn järjestämiä tilaisuuksia.

Emme järjestä tapahtumia ja koulutusta pelkästään yhteysopettajille tai valtuuskunnan jäsenille, vaan osa niistä on ihan ns. rivijäsenillekin tarkoitettuja. Saimme alkukesästä myönteisen apurahapäätöksen OAJ:n Työhyvinvointirahastosta, jonka avulla järjestämme työhyvinvointiin liittyviä webinaareja, tapahtumia ja koulutusta jäsenistöllemme yhteistyössä AKOLin ja TOOLin kanssa. Hanke alkaa nyt syksyllä ja päättyy ensi vuoden lopussa. Tulossa on myös kaikkien valtakunnallisten ammatillisten yhdistysten järjestämä yhteinen risteilytapahtuma toukokuussa 2023.

SKOn omista, suoraan jäsenistölle tarjottavista tapahtumista on ensi keväänä vuorossa liikuntapäivät, joista saat lisätietoa mm. uutiskirjeissä tuonnempana. Pyrimme järjestämään myös webinaareja jostain ajankohtaisesta aiheesta aina, kun sille on tarvetta. Siksi kannattaa ottaa jäsenyydestä kaikki irti ja osallistua paikallisiin, alueellisiin, mutta myös SKOn valtakunnallisiin tapahtumiin, muita erinomaisia jäsenetujamme unohtamatta. Jäseneduistamme löydät tietoa SKOn nettisivuilta (https://sko.oaj.fi/jasenyys/) tai kysäisemällä yhteysopettajaltasi. Voit myös itse hakeutua yhteysopettajaksi, jos haluat alkaa toimia linkkinä SKOn ja omien jäsentenne välillä. Muistathan siis hyödyntää SKOn jäsenyyttäsi!

Ulla Kangasniemi

Tapahtumat

Tapahtuma | 4.11.2023

Valtuuskunnan kokous

Tapahtuma | 25.11.2023

Työhyvinvoinnin loppuseminaari

Yhdistyksemme

SKOn tarkoituksena on valvoa jäsenistön ammatillisia etuja ja tukea jäsenten yleistä hyvinvointia.